Adevarul despre bauturile carbogazoase


Un studiu efectuat de Prof. Dr. Carlos Alexandre Fett de la Universitatea de Stat Matto Grosso, Brazilia a dezvăluit adevărul socant despre efectele pe care le au băuturile carbogazoase asupra organismului uman. Aflaţi ce se întâmplă în interiorul corpului în urmatoarele 60 de minute de cand ati consumat aceste bauturi.
După doar zece minute, 10 lingurite de zahar sunt transformate, reprezentand 100% din doza zilnică recomandată. Starea de voma este inhibata de acidul fosforic prezent in compozitia bauturii.
După douăzeci de minute, nivelul de zahăr din sânge creste, forţând eliberarea de insulină. Ficatul raspunde prin transformarea întreagii cantitati de zahăr pe care o primeşte în grăsime.


Cluburile iesene sucks

Nu mi-am putut imagina ca in cluburile iesene din zona Copou poate fi atat de aiurea. Am avut ocazia ca intr-o singura seara de sambata sa intampin niste idioti care m-au lasat masca. Incep cu Dublin Pub, un local destul de dragut amplasat in Piata Eminescu din Copou. La intrarea in local, tipul de la usa ne-a intrebat daca avem rezervare. Raspunsul: Da, aveam rezervare doar ca era facuta pe numele unei prietene. Tipul spune cu "parere de rau" ca nu putem intra. Dupa un timp scurt de nedumerire plec (cu un coleg) spre Skye, cel mai serios club (pub) din Iasi.
Pana a ajunge in Skye, ne-am hotarat sa intram putin in alt pub, Master Pub, amplasat undeva in spatele clubului la care o sa ajungem peste ceva timp. Aici, ni s-a spus sa mergem in alt local. Why? Sunt prea inalt? Prea colorat? Nu'ti place cum sunt imbracat? Nici aici nu am obtinut un raspuns clar si concis. Pur si simplu nu am putut intra.
Ok, zic. Langa Master Pub este un alt club (sau pub) numit Best nu mai stiu cum. Aici am intampinat un cioban (asta fiind bodyguard-ul) la intrare care imi zice: De ce nu iti lasi ma haina la garderoba? Ce intri imbracat?
Poate eu am chef sa intru cu 20 de haine pe mine + caciula de oaie si cizme de cauciuc. Ai ceva impotriva? Scrie cumva in regulamentul interior al clubului ca nu ai voie sa vii cu geaca pe tine? In fine, ii arunc o privire cam ciudata si ne retragem.
Si iata ca am ajuns in Skye. Bai nene, Skye e foarte ok. Aseara a fost o petrecere, invitate speciale fiind doua animatoare din Rusia (pentru asta nu imi pare rau ca am iesit in oras). Partea proasta era ca localul era gol. Saracutele animatoare dansau pentru barmani si dj. Am stat jumatate de ora si am plecat si de acolo.
Asadar, recomand Skye 100%. In schimb, celelalte sunt de tot rahatul!. Scuzati limbajul.

PS. Asta s-a intamplat in jur de ora 0.


Film | From Prada to Nada (2011)


O productie Lionsgate, "From Prada to Nada" este o comedie romantica ce ii are in rol principal pe Camilla Belle pe care am mai intalnit-o in "Push", "10000 BC" sau "When a Stranger Calls", Alexa Vega din "Broken Hill" si Adriana Barraza din "Babel". Filmul este regizat de Angel Gracia, aceasta fiind prima sa productie din cariera. Desi este la inceput, regizorul pare sa promita multe avand in vedere ca acest film este unul ce va placea cinefililor din intreaga lume.
Povestea tratata in acest film este una destul de simpla la prima vedere insa va deveni destul de "complicata". Ramase fara niciun ban in urma mortii subite a tatalui lor, doua surori rasfatate sunt nevoite sa se mute in casa matusii lor hispanice, din zona de est a orasului Los Angeles. Ce se intampla in continuare, va trebui sa aflati singuri urmarind acest film incepand cu 28 Ianuarie 2011, data oficiala de lansare. Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala a site-ului, adica asta.


Sfarsitul lumii in 2012!? Da sau nu?

 Omul de stiinta Vladimir Kuznetov, din Rusia, a afirmat ca umanitatea nu are de ce sa se teama, deoarece asa-zisul sfarsit al lumii nu va veni in urmatorii trei ani, asa cum s-a tot anuntat in ultima vreme. Rusul a explicat ca inceperea celui de-al 24-lea ciclu de viata al Soarelui nu reprezinta un pericol major, astfel ca nu se asteapta la vreun cataclism sau o schimbare intre polii magnetici ai Pamantului.
Pe de alta parte, NASA a anuntat in urma cu ceva vreme ca Soarele se va trezi dupa o perioada lunga de hibernare si va provoca furtuni magnetice foarte puternice, chiar devastatoare, in urmatorii trei ani.
Nici nu stiu ce sa mai cred. Hotarati-va dom'le odata!


Politia engleza si-a tras tractor

Da, suna amuzant insa chiar este adevarat. Politia din oraselul englez Lincolnshire si-a tras mai nou un concept de autovehicul capabil sa circule printre culturile oamenilor, livezi, gradini, parcuri etc. Acest nou prototip este un tractor fabricat de cea mai buna firma de acest gen din lume, John Deere. Chiar daca nu atinge o viteza mai mare de 25 de mile pe ora, ideea de a avea un tractor numai si numai al politiei mi se pare geniala. Ar fi nevoie si la noi de asemenea masinarii insa viitorul nu ne surade. Vedem imaginea cu deja celebrul "militian" mai jos:


Timelapse 3: Dubai, Emiratele Arabe Unite


Videoclip | Impact & Moving Elements - Today

Noul videoclip pentru una dintre cele mai bune piese al trupei Impact a fost lansat astazi in contul de youtube al casei de discuri catmusic. Regizat de Matei Mocanu, videoclipul porneste de la ideea unei banale petreceri , ajungand ca pe parcurs sa surprinda tipologia fiecaruia dintre invitati. Filmarile au durat 12 ore, iar momentul de maxima tensiune s-a consumat odata cu sosirea pe platourile de filmare a sarpelui care in numai cateva secunde a reusit sa inlature intreaga figuratie prezenta. Vizionare placuta!


Money, noul parfum cu miros de... bani?


Marcy Labs, o companie americana cu sediul in Chicago, a lansat parfumul "Money", pentru ambele sexe. Nu doar numele acestuia denota avutie, ci si mirosul. Nu se stie ce esente au fost folosite, dar Money chiar miroase a bancnote. Mai mult, in cutia in care e sticluta se afla dolari taiati. Bine, nu sunt reali, ci unii dintr-o hartie banala, dar ideea este interesanta. Vreau si eu!:))


Google il aniverseaza pe Paul Cézanne


Paul Cézanne, pictorul francez considerat in prezent cel mai mare innoitor al picturii la sfarsitul secolului al XIX-lea, este aniversat astazi de Google, cu ocazia a 172 de ani de la nasterea sa.
Paul Cézanne s-a nascut pe 19 ianuarie 1839 in orasul francez Aix-en-Provence , tot acolo fiind inmormantat 67 de ani mai tarziu, pe 23 octombrie.
Pictura lui Paul Cézanne a avut un urias impact asupra artei secolului al XX-lea, incluzand si arta abstracta. Chiar din timpul vietii sale, contemporanii incearca ss-i fructifice experienta. Mult ii datoreaza Van Gogh si Gauguin. Acesta din urma ii cumpara de altfel numeroase lucrari. Simbolistii, prin Maurice Denis, vad si ei in Cézanne pe unul din maestrii lor.

"Cézanne este maestrul nostru, al tuturor" (Matisse)


Am revenit

Gata cu vacanta, gata cu sarbatorile. De acu vine sesiunea si odata cu aceasta voi reveni cu articole noi. So, i'm back!


Happy New Year!