Dance | Edward Maya & Vika Jigulina - Desert Rain

In urma cu cateva minute a fost lansat online cel mai nou single marca Edward Maya realizat in colaborare cu Vika Jigulina. Noul single se numeste "Desert Rain" si a fost anuntat in urma cu aproximativ un an. Aceasta este prima piesa lansata de casa de productie proprie intitulata Mayavin Records.
Dupa o prima ascultare piesa pare ok insa ma asteptam la ceva mai mult din partea lor. Haideti sa o (re)ascultam mai jos si sa ne dam cu parerea. Enjoy!


2 videoclipuri noi @ Delyno si Anda Adam

Sfarsitul saptamanii ne-a adus in prim plan inca doua videoclipuri nou-noute realizate pentru niste piese care au facut furori prin cluburile romanesti si din afara. Incep cu primul, un videoclip foarte interesant realizat pentru "Private Love" a lui Delyno in colaborare cu simpatica Looloo. Clipul trateaza o poveste de dragoste plina de probleme, sfarsitul fiind unul destul de reusit. Chiar am ramas impresionat. Il vedem mai jos iar dupa trecem la cel de-al doilea videoclip.



Destul de reusit asa-i? Ii lasam pe indragostiti deoparte si vedem si cel de-al doilea videoclip lansat recent, un clip realizat pentru piesa "Show Me" interpretata de Anda Adam in colaborare cu un necunoscut (mie), si anume DDY. Sincer, de la bun inceput nu mi-a placut piesa iar videoclipul este unul mediocru. Totusi sa-i acordam atentie si sa aruncam o privire. Enjoy!


Download Yahoo Messenger 11


Cea mai populară aplicaţie de mesagerie instant a ajuns la o nouă versiune. Yahoo Messenger 11 beta include o întreagă colecţie de joculeţe pe care le poţi savura împreună cu amicii din lista de contacte, dar şi numeroase îmbunătăţiri pentru comunicarea cu reţelele de socializare online.
Cu Yahoo Messenger 11 poţi iniţia sesiuni de chat cu prietenii de pe Facebook, le poţi vedea şi comenta update-urile, iar mesajul tău de status este vizibil şi în reţeaua lor. Nici prietenii de pe Twitter nu sunt uitaţi, Yahoo Messenger având acum opţiunea de configura un mesaj de status şi pentru această reţea.
Posesorii de telefoane iPhone sau Android au de ce să se bucure, Yahoo Messenger 11 fiind puternic optimizat pentru acestea. Acum avem posibilitatea de a împărţi cu prietenii fişiere video, poze şi chiar să iniţiem gratuit apeluri video. Astfel de operaţii pot fi făcute între PC şi dispozitive iPhone sau Android (versiune 2.2 sau mai nouă).
Utilizatorii de Yahoo Messenger 11 se pot loga acum şi de pe mai multe calculatoare simultan, pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăţi.
via

===================================================
=                 DESCARCA YAHOO MESSENGER 11 DE AICI!!          =
===================================================


Videoclip | Dan Balan & Vera - Petals of Tears

A aparut un nou videoclip semnat Dan Balan. Piesa se numeste Petals of Tears si este in colaborare cu o cantareata din Ucraina, Vera Brezhneva. Lepestkami Slez (Petal of Tears) este o balada interpretata de cei doi in limba rusa. Vira Viktorivna Halushka, cunoscuta sub numele de Vera Brezhneva, este o cantareata si prezentatoare TV de 28 de ani, din Ucraina.


Boutiques.com, un nou site marca Google


Grupul Google s-a lansat de ieri in lumea modei odata cu aparitia online a noului site boutiques.com, site destinat femeilor si care promite ca va avea o oferta adaptata la gusturile exprimate de utilizatoare. Astfel, clientele site-ului isi pot crea propria linie vestimentara sau pot consulta opiniile specialistilor in domeniu, dar si pe cele ale celebritatilor.
Prin simpla selectie de articole vestimentare de pe acest site, utilizatoarele vor indica modelele, culorile, marcile si stilurile agreate, sau dimpotriva pe care le detesta. După aceasta etapa, un algoritm Google ofera sugestii de articole in functie de preferintele deja stabilite.


Balul Bobocilor - Facultatea de Informatica Iasi

 Update: Tin sa precizez ca tigarile cu care s-a spus ca veti fi intampinati la intrare NU SE DAU GRATIS.

Toamna se numara bobocii, iar pe langa boboci, la noi se numara si balurile lor. Toamna aceasta nu face exceptie de la regula, aducand in prim-plan unul dintre cele mai importante proiecte cu traditie ale FII: Balul Bobocilor.
In fiecare an, acest eveniment a adunat in acelasi loc numerosi studenti ai facultatii noastre si nu numai, iar anul acesta se anunta a fi o actiune la fel de reusita ca si in ceilalti ani. Avand tema cabaretului, Balul Bobocilor in stilul Moulin Rouge va uni, iar, cele doua organizatii studentesti: Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (Facultatea de Informatica Iasi) si Liga Studentilor Electronisti (Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii “Gh. Asachi”)  intr-o seara de petrecere si voie buna in care studentii, si mai ales bobocii, vor avea parte de spectacol si dans.
Data de 22 noiembrie este rezervata in club Skye pentru a ne simti bine si pentru a-i sustine pe participatii din partea facultatii noastre la concursul de Miss si Mister FII 2010: Apopei Emanuela, Oana Rusu, Virna Gabriela, Calin Andrici, Stefan Chirila si Nicu Spinu. Acestia vor fi suspusi la diferite probe pentru a demonstra tuturor cat de carismatici si frumosi sunt. Pe langa concursul la care acestia vor lua parte,spectacolul va cuprinde si un show al lui Lucian Barbulescu si Alexuuu & TDK. Pretul biletului este de 13 RON, iar la intrarea in club fiecare participant va primi un pachet de tigari gratis, o cartela Vodafone cu numar cat si o ora de joaca la sala de internet StarNet.  De asemenea, oricine poate participa la o tombola pentru 2 imprimante performante in schimbul a 2 RON/talon de tombola.
Asadar, marcati in calendar seara de 22 noiembrie si fiti prezenti in Skye alaturi de prietenii vostri pentru a va sustine colegii in concurs si pentru a ne simti bine impreuna.
Biletele se gasesc in holul corpului C al UAIC, de luni pana vineri si in ziua balului, intre orele 12 si 16 sau la numarul de telefon 0740173204 (Ioana).



via


Anti-iPhone, cel mai simplu telefon mobil

Botezat 'Anti-iPhone' de presa din Anglia, telefonul a fost conceput pentru utilizatorii carora nu le plac gadgeturi cu nenumarate opţiuni, cum este iPhone de la Apple.
Nu poti sa accesezi internetul de pe el, nu are ecran, camera foto si nici suport pentru jocuri sau mesaje text. Bizar este faptul ca nu are nici agenda telefonica incorporata, aceasta fiind de fapt un carnetel in miniatura, cu un pix. "John's Phone" este cel mai simplu telefon mobil din lume, usor de folosit oriunde te-ai duce: suni, inchizi si asta este tot.


E-mail @ Facebook


Celebra retea de socializare Facebook le-a pregatit o noua surpriza utilizatorilor, lansand luni 15 Noiembrie 2010 un sistem integrat de comunicare, care cuprinde adrese proprii de e-mail, cu terminatia "@facebook.com", un program de instant messaging, tip Yahoo Messenger, si o functie care permite expedierea de SMS-uri.
"Nu omoram e-mailul. Ceea ce noi lansam este un sistem de mesagerie care cuprinde printre altele si e-mailul", a declarat Mark Zuckerberg, seful de la Facebook. Zuckerberg a adaugat ca utilizatorii vor putea pastra conversatiile din timpul ultimului an pentru a putea revedea, cu usurinta, ceea ce au discutat.


Film | Heartless (2010)


{Click pe imagine pentru o claritate mai buna!}


Videoclip | Voltaj & D. Deejays - I Wanna Be Free

Marti, 16 Noiembrie 2010 a fost lansat cel mai bun videoclip al toamnei din acest an. Videoclipul a fost realizat pentru piesa "I Wanna Be Free" interpretata de baietii de la Voltaj alaturi de Deepside Deejays. Surpriza a fost mai mare datorita faptului ca piesa nu a scapat pe internet inainte de lansarea videoclipului, fanii muzicii dance din Romania avand parte de 2 surprize in una.
“A fost clipul cel mai dificil dintre toate cele 21 de pana acum din cariera noastra. Totul a inceput cu doua castinguri ce au avut loc la Teatrul Giulesti si in urma carora au fost alese personajele”, au declarat cei de la Voltaj.
Ascultam si vizionam si noi cel mai bun videoclip pentru cea mai buna piesa din ultimele luni. Enjoy!


Scurte (15 Noiembrie 2010)

Dance | Sistem vs Deepcentral - In urma ta [link]
Dance Teaser | Elena Gheorghe - Midnight Sun [link]
La zi | Rascoala in toata regula [link]
La zi | Dublin Pub Iasi - victima unei alarme false cu bomba [link]
Videoclip | Alexandra Stan - Mr Saxobeat [link]
Amuzant | Dovada de cretinism [link]
Uimitor | Singur in salbaticie [link]


A inceput Postul Craciunului

Astăzi a început Postul Naşterii Domnului sau Postul Crăciunului. Postul care durează 40 de zile închipuie ajunarea de patruzeci de zile a Proorocului Moise, precum şi postul patriarhilor din Vechiul Testament.
În această perioadă abţinerea de la a consuma unele alimente trebuie corelată cu multă rugăciune şi cu dorinţa de a face fapte bune. Postul trebuie să reprezinte o perioadă de purificare trupească şi sufletească. La finalul postului, sau după o perioadă mai scurtă din acesta, creştinii îşi pot deschide sufletul în faţa părintelui duhovnic pentru a putea primi apoi Sfânta Împărtăşanie. În fiecare zi de sâmbătă din post sunt oficiate slujbe pentru pomenirea celor trecuţi la cele veşnice.
Potrivit tradiţiei, ieri a fost „lăsata secului”, zi în care creştinii au mai putut mânca „de dulce”. În unele localităţi ziua de ieri a constituit un prilej de reîntâlnire a rudelor.


Film | Harry Potter and the Deathly Hallows (Part I)


{Click pe imagine pentru o claritate mai buna!}


2 videoclipuri noi @ Rihanna si Dj Andi

Incepem cu videoclipul marca DJ Andi, un clip realizat pentru piesa "Freedom", lansata in urma cu mai bine de un an. Intr-adevar clipul a fost lansat destul de tarziu si presupun ca piesa a fost licentiata si in alte tari, avand asadar nevoie de videoclip pentru promovare. Nu mi se pare cine stie ce insa merita vizionat.



Al doilea videoclip lansat recent este pentru piesa "What's my name" interpretata de Rihanna in colaborare cu Drake. Fata de videoclipul romanesc aceste este (clar) mai reusit. Il vedem si noi mai jos. Enjoy!


La scaldat, varianta moderna


Joc | Assassin's Creed: Brotherhood


{Click pe imagine pentru o claritate mai buna!}


Dance - Genul muzical preferat de romani


Eurovision 2011 - Selectia nationala


Eurovision 2011 va fi a 56-a editie a Concursului Muzical Eurovision. Competitia va avea loc in Düsseldorf, Germania, ca urmare a castigarii concursului de anul trecut de catre aceasta tara cu piesa „Satellite” a Lenei Meyer-Landrut. Semifinalele vor avea loc pe 10 mai si 12 mai 2011, iar finala, pe 14 mai 2011. Pana in momentul de fata, 28 de tari si-au confirmat participarea la concurs, inclusiv Austria, a carei aparitie anterioara a fost in 2007.
Selectia nationala este programata cu doua luni mai devreme decat de obicei, mai exact in noaptea dintre ani. TVR vrea sa nu mai investeasca timp si bani in doua evenimente, iar selectia nationala pentru Eurovisionul de anul viitor va avea loc chiar in noaptea de Revelion. Astfel, cei de la TVR spera sa impuste doi iepuri deodata: sa economiseasca bani si sa aiba audiente mai mari decat in anii trecuti. Ramane de vazut insa daca artistii care vor sa castige biletul pentru Eurovision 2011 vor renunta la cantarile pe care trebuie sa le sustina in noaptea dintre ani.

Avem mai jos lista cu cele 13 piese finaliste, piese pe care le vom asculta printr-un singur click pe numele acestora. Enjoy!

1. Directia 5 - Cinema Love
2. Hotel FM – Change
3. Laurentiu Cazan – We Can Change the World
4. Bogdan Dima – Bang Bang
5. Elena Leticia Moisescu – Dreaming of You
6. Dan Helciug – My Facebook Girl
7. Dragos Chircu & Anthony Ikwuagwu Uchenna – Open Your Eyes
8. Jakab Noemi, Miciu Elena & Stamiloiu Cristina – Take Me Down
9. Blaxy Girls – It’s So Fine
10. Adrian Cristescu – One by One
11. Dalma Kovacs – Song for Him
12. Silvia Stefanescu – I Can’t Breath Without You
13. Claudia Pavel – I Want U to Want Me

Care este preferata voastra? Folositi sondajul din partea dreapta-sus.


RnB | Rihanna feat Eminem - Love the way you lie (Part II)

Dupa succesul avut cu feat-ul "Love The Way You Lie", Rihanna si Eminem isi unesc din nou fortele, de aceasta data pentru partea a doua a piesei. Love The Way You Lie (part 2) vorbeste tot despre violenta domestica, insa prezentata din perspectiva unei femei.
Refrenul piesei este aproximativ acelasi cu cel de pe Love The Way You Lie (part I). Totusi, managerul RapRadar, Paul Rosenberg, sustine ca aceasta varianta postata pe net nu este versiunea finala a piesei. Singleul Love The Way You Lie (part 2) va fi inclus pe ablumul Rihannei `Loud`, ce urmeaza sa apara pe 16 noiembrie.

 


Sursa


Film | 127 Hours


{Click pe imagine pentru o claritate mai buna!}


Blekko, un nou motor de cautare

Lansat luni, 1 Noiembrie 2010, noul motor de cautare se vrea a fi un concurent pentru gigantul Google. Blekko functioneaza dupa modelul celor de la wikipedia, oferind rezultate bazate doar pe contributiile utilizatorilor. Pentru ca motorul de cautare sa gaseasca informatia necesara, cei care contribuie voluntar ataseaza un simbol ('/') anumitor cuvinte-cheie gasite de ei in pagini web si pe care le considera informative. Aceste cuvinte-cheie, sau slashtags, permit inventarierea informatiilor, pentru ca ele sa poata fi reperate de motorul de cautare.


Videoclip | Voxis - Tell me everything

Formaţia timişoreană Voxis a lansat videoclipul piesei "Tell me everything", Regizat de către Dragoş Buliga pe baza unui scenariu de George Hora şi filmat în trei locaţii diferite.
Piesa este inspirată dintr-o poveste reală, trăită de unul dintre membrii trupei, cu toate că videoclipul se desfăşoară într-o lume imaginară.
”A fost o zi plina. Ne-am intalnit cu echipa lui Dragos (Buliga) la ora 9 la biroul sau in fata unei cafele perfecte! E ceva... acolo. Un ceva ce te introduce in imaginatia proprie fara sa iti dai seama. Usile se transforma in ecrane, scaunele in sunete, iar oamenii in demiurgi. S-a pus la cale Universul”, povesteste trupa Voxis.



Sursa


RnB | Diddy ft Skylar Grey - Coming Home


Club Heaven, Varfu Campului


Încep prin a spune că nu scriu acest articol pentru a-i face publicitate sau pentru a-l lăuda ci dimpotrivă, voi spune părerea mea personală despre acest club numit Heaven, situat în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani.
Din păcate, părerea mea nu este deloc în favoarea clubului datorită unor impedimente întâlnite într-o seară de sâmbătă când am călcat şi eu pragul acestui club. Chiar cum am intrat am rămas dezamăgit de comportamentul celor care "colectează" banii de intrare (că deh, e club renumit). Nu intru în detalii pentru că vreau ca acest articol să fie cât mai scurt. Aşadar, am trecut de acel hol în care este amplasată "casieria" şi când am intrat în corpul principal al clubului m-a izbit un val de căldură parcă venit de prin părţile Africii. Nu mai spun de anumitele persoane care fac contact cu apa doar atunci când plouă.
După aproximativ 1 ora de stat în picioare datorită numărului "imens" de scaune şi canapele, am prins un scaun de pe care nu m-am mai ridicat decât după 2 ore, ore în care am ascultat la manele de mi s-au făcut ochii cât cepele. Menţionez că 90% din muzica pusă în club este formată din folclorul ţigănesc aka Salam, Peşte, Parizer şi alţi minunaţi din ăştia.
Preţurile sunt cam mari pentru un asemenea club, variind între 5 lei şi câteva milioane (aşa presupun). Deci dacă ai în plan să bei o bere în clubul Heaven trebuie să scoţi din buzunar 5 lei + înca atâta pentru intrare.
În concluzie, vă sfătuiesc că, dacă aveţi de gând să treceţi pe acolo să mergeţi în tricou şi pantaloni scurţi (sau puteţi renunţa la unu' din astea două) şi foarte important, să aveţi la voi un scaun de pescuit, clubul punând la dispoziţie aproximativ 100 de locuri pentru 300-400 de persoane care vin pe acolo.

Sursa foto