Dance | Akcent feat Dollarman - Spanish Lover


Dupa ce ieri s-au lansat trei piese nou-noute si foarte reusite, astazi a venit randul ca cei de la Akcent sa completeze lista cu cele mai bune hituri ale verii, lansand "Spanish Lover" in colaborare cu Dollarman. Piesa este compusa de Adrian Sana, unul din membrii trupei, ritmul fiind destul de interesant. Asadar, sfarsitul lunii iulie ne-a adus patru piese foarte bune, piese ce trebuiesc sa faca parte din playlistul nostru. Ascultam "Spanish Lover" si ne dam cu parerea. Ce ziceti?


Util | Sfaturi pentru a prelungi viata bateriei telefonului


Probabil cel mai important lucru la un telefon mobil este bateria. Fara aceasta (deocamdata) telefonul nu ar putea functiona. De aceea, majoritatea persoanelor cauta telefoane care au o baterie inepuizabila. Ei bine, acest lucru inca nu este posibil, dar va voi prezenta cateva sfaturi pentru a prelungi viata bateriei telefonului mobil personal. Tinand cont de aceste sfaturi, garantez o durata mai lunga a vietii bateriei, incepand de la cateva ore si ajungand la o zi sau chiar doua.


Fun | Schimba fata!

Amuzant sau dezgustator? Ce parere aveti? Dupa parerea mea aceste schimbari sunt de-a dreptul amuzante dar si dezgustatoare. Cele mai interesante sunt acelea in care bebelusii se uita ca un matur, in schimb ce maturii fac invers. Haideti sa le admiram si sa ne amuzam asa ca la inceput de weekend. Enjoy!


Film | Cairo Time (2010)


O poveste de dragoste de exceptii, "Cairo Time" regizat de Ruba Nadda in studiourile IFC Films va fi un film asteptat mai ales de cei ce prefera povestile de dragoste dramatice si nu numai. Actiunea se desfasoara dupa cum zice si titlul filmului, in Cairo, "orasul piramidelor si al Nilului". Producatorii au anuntat ca data oficiala de lansare va fi pe 6 August. Pana atunci avem posibilitatea sa accesam site-ul oficial al filmului precum si sa vizionam trailerul acestuia. Vizionare placuta!


Dance | New dance hits!


Dupa o pauza de aproximativ o saptamana, dance-ul romanesc revine in forta cu trei piese noi destul de reusite. Una este un pop-electro iar celelalte doua apartin "popcornului", stil 100% romanesc. Le luam pe rand, prima dintre ele fiind cea mai buna.

Sunfun feat Adaggio, un proiect format din Rares Timis si Horea Pascu (Sunfun) si Sorin Pop-Magda (Adaggio) si-au lansat astazi al doilea single, un single ce se vrea a fi peste "So untrue", piesa de debut a baietilor. Dupa parerea mea o sa fie peste si va fi prezenta o perioada buna de timp in fruntea clasamentelor romanesti si de ce nu europene sau chiar ale intregii lumi. Nu lungim articolul si trecem la urmatoarea piesa dar nu inainte sa ne delectam cu cea mai buna piesa a verii. Enjoy!


Fun | Cati ani ai?


Mai jos va prezint un test foarte interesant si destul de amuzant. Facand niste calcule matematice, rezultatul final al testului ar trebui sa fie varsta voastra in prezent. Pentru asta trebuie sa parcurgeti tot testul cu foarte mare atentie datorita faptului ca daca gresiti o singura cifra, rezultatul va fi diferit si imi veti sari in cap spunand ca testul nu functioneaza. Deci, sa incepem!
Avem nevoie de un pix si o foaie sau putem folosi notepad.


Top 10 | Filme cu cea mai buna coloana sonora

10. Faust

In aceasta capodopera clasica a regizorului F. W. Murnau, Dumnezeu si Satana se lupta pentru a stapani lumea. Pentru a regla conturile, acestia pun un pariu pe sufletul lui Faust, un alchimist experimentat si plin de evlavie. In urma unei epidemii, Faust isi arde toate cartile, furios ca nu a putut face nimic pentru a se impotrivi mortii. Satana il trimite pe Mephisto sa-l ispiteasca pe Faust, intai prin false indicii despre cum ar putea vindeca oamenii, apoi cu intoarcerea, pentru o zi, la tinerete. Vicleanul Mephisto face in asa fel incat, la sfarsitul celor 24 de ore, Faust este indragostit de frumoasa ducesa de Parma. Astfel, Faust isi vinde sufletul pentru tinerete. Dupa ceva timp, acesta se plictiseste si ii cere lui Mephisto in Duminica Pastelui sa-l intoarca acasa. Faust o zareste si se indragosteste de frumoasa Gretchen, a carei legatura cu el ii aduce dezonoare. 
_________________________________________________________________________

9. McCabe and Mrs. Miller
John McCabe este un tanar hotarat sa faca afaceri profitabile. Desi da impresia unui naiv, prin farmecul sau si prin puterea mintii reuseste mereu sa convinga oameni sa i se asocieze. El a plecat intr-un orasel minier din Vestul Americii pentru a incepe o asemenea afacere. El o coopteaza pe doamna Miller, care este priceputa in meseria de matroana , pentru a deschide impreuna o taverna-bordel. "Angajatele " sunt profesioniste care duc afacerea spre prosperitate. Intre cei doi "coordonatori" ai afacerii, John McCabe si d-na Miller apar divergente si diferente de pareri dar merg impreuna in continuare rezolvand divergentele.  In momentul cand totul pare sa mearga pe fagasul normal, chiar si din obisnuinta, apar probleme datorita unei corporatii care este mult prea interesata de productia miniera din orasel, si nu numai...


Joc | Victoria 2


Pana la urmatorul joc important ce se va lansa pe piata jocurilor pentru calculator, aici vorbind de Kane & Lynch 2: Dog Days, gamerii vor face o mica pauza de 2 saptamani, saptamani in care nu se va lansa nimic important. Asadar, primul joc care merita atentia noastra este "Victoria 2", un titlu ce se va lansa pe 13 August 2010. Jocul este unul de strategie, dezvoltat de baietii de la Paradox Interactive, cei care au facut si seria "Hearts of Iron". Vedem mai jos un gameplay cu jocul de fata si nu in ultimul rand, cerintele de sistem care sunt cam mari pentru un joc de strategie ca acesta. Pe curand!


Videoclip | Sony Flame feat DJ Dark - Jump Up


S-a lansat astazi ultimul videoclip de pe piata romaneasca de muzica si anume videoclipul piesei "Jump Up". Piesa este considerata a fi un hit al verii insa mie personal nu-mi place absolut deloc. Revenind la videoclip, acesta este regizat de catre deja celebrul Iulian Moga, stilul videoclipului fiind unul funny-retro. Daca as face o paralela intre piesa in sine si videoclip, balanta dintre acestea ar fi in favoarea videoclipului. Haideti sa vedem impreuna ultima realizare a lui Iulian Moga. Vizionare placuta!


Utilizatorii de Strong DC si DC++ in vizorul politiei

AIMR a mai precizat că inspectorii urmăresc permanent informaţia postată prin hub-urile DC++ de utilizatorii români, fapt care a făcut posibilă şi strângerea unor date statistice. Media înregistrată pe hub-urile DC++ în România a fost de 75.000 de utilizatori zilnic pe parcursul lunii iunie, cu vârfuri de peste 100.000 de utilizatori activi în orele serii şi la sfârşit de săptămână. Cantitatea totală de informaţie pusă pe hub-urile româneşti la ora 17.00, într-o zi de luni, a depăşit echivalentul a peste patru miliarde de piese muzicale în format mp3. Un utilizator accesează în medie trei hub-uri concomitent într-o sesiune de conectare. Accesarea majorităţilor hub-urilor implică obligatoriu punerea la dispoziţie de informaţie de către utilizator, iar peste 90% din informaţia pusă de utilizatori este protejată de copyright, fie ea muzică, film, soft sau jocuri. Potrivit AIMR, monitorizările on line realizate au un caracter permanent, iar dosarele cu probe contra utilizatorilor care încalcă legea sunt trimise lunar poliţiei. Potrivit legii, cei care sunt depistaţi punând la dispoziţia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte reţele de calculatoare a operelor fără consimţământul titularilor de drepturi, riscă pedepse cu închisoarea de la unu la patru ani sau o amendă. Sursa: gds.ro
Era si de asteptat sa se recurga la asemenea mijloace de depistare a micilor pirati de pe piata internauta. Sunt zvonuri ca si utilizatorii de torrente sunt vanati de AIMR insa in cazul acestora posibilitatea ca sa se stranga probe impotriva lor este aproape nula. Pentru a fi siguri ca nu vor fi depistati, utilizatorii de torrente trebuie sa isi cripteze traficul. Criptarea se face din clientul de .torrent folosit, majoritatea oferind aceasta optiune. De exemplu in uTorrent duce-ti-va la Options -> Preferences -> BitTorrent -> Protocol Encryption -> Outgoing si dati “Enabled” si debifati casuta din dreapta unde scrie “Allow incoming legacy connections”.
Un articol foarte interesant am gasit pe capital.ro, unde vi se raspunde la o serie de intrebari legate de acest subiect. Articolul este acesta.
Asadar, pe viitor fiti putin mai prudenti cu pirateria. Nu condamn pe nimeni si nu fac referinta la nici o persoana datorita faptului ca sunt mai mult ca sigur ca 99% din utilizatorii de calculatoare au vreaun soft, film, serial, muzica, joc luat ilegal de pe internet. Pe curand!


Film | Charlie St. Cloud (2010)


Zac Efron interpreteaza rolul principal in cel mai nou film marca Universal Pictures, film intitulat "Charlie St. Cloud". Povestea acestei drame este una ce tinde spre sci-fi datorita legaturii afective dintre doi frati, unul dintre ei fiind o fantoma. Lansarea oficiala va fi pe 30 iulie, odata cu cea mai buna comedie a lunii, "Cats & Dogs 2". Mai jos vedem trailerul filmului. Vizionare placuta!


Trance | First State feat. Relyk - Cross the Line


Cea mai buna piesa a saptamanii trecute a fost "Cross the Line" a olandezilor de la First State (Sander van Dien si Ralph Barendse) impreuna cu vocea feminina Relyk. Baietii de la First State au iesit in evidenta pentru prima data cu un remix de exceptie realizat pentru "Catch a Fall" a lui 4 Strings. Alte remixuri destul de bune sunt pentru piesele "Ten Seconds Before Sunrise" a lui Tiesto, "Unforgivable"-ul lui Armin van Buuren sau "Ashley", piesa celor de la Filo & Peri. Precizez ca piesa de fata a fost lansata in luna iunie a acestui an. Pana la urmatoarea piesa marca First State ne delectam cu "Cross the Line". Auditie placuta!


Protejati natura, protejati-va viata!

Am gasit recent pe youtube un filmulet ceva mai vechi realizat de Rhonda Byrne's pentru "The Secret" in care ne sunt prezentate cateva imagini de pe "iubita" noastra planeta Terra. Clipul este foarte interesant si destul de emotional. Asadar, dupa ce veti viziona acest minunat filmulet ar trebui sa va ganditi ca peste ani totul se va schimba daca nu protejam natura si lucrurile din jurul nostru. Practic, protejand natura, ne protejam viata, viitorul nostru. Clipul il vedem mai jos. Vizionare placuta!


Util | Wallpapere - Mixed (1)


Nume: Colectie wallpapere
Tema: Mixed
Dimensiune arhiva: 57 mb
Numar de wallpapere: 90
Dimensiune wallpapere: 1680x1050
Arhiva hostata pe: Mediafire.com
Link de download: http://www.mediafire.com/?uxzaigawwb96m83


Joc | Commander: Conquest of the Americas


A venit vremea ca jucatorii de jocuri pentru PC sa se bucure de un joc de strategie cat de cat acceptabil dupa ce in ultimul timp a fost lansata o gama variata de jocuri futuristice gen Starcraft II sau Mytheon. Jocul de fata se numeste "Commander: Conquest of the Americas" si la prima vedere pare unul destul de reusit. Este dezvoltat de Nitro Games, studioul care a lansat si celebrul "East India Company". Din pacate jocul nu este o strategie pura. Este o strategie navala care merita insa atentia tuturor fanilor jocurilor de strategie. Lansarea oficiala va fi pe 30 iulie iar pana atunci ne delectam cu un gameplay si analizam cerintele de sistem. Asteptare placuta!


Viata are prioritate! (2)

In urma cu 2 luni v-am fost prezentat un clip in care li se aducea la cunostinta soferilor ce nu respecta regulile de circulatie sau/si circula cu viteza, ce se poate intampla incalcand aceste reguli. Zilele acestea am mai dat de un alt clip care trateaza acelasi subiect: Viata are prioritate! Imaginile sunt socante, nu sfatuiesc cardiacii sau cei mai "sensibili" sa il vizioneze. Vizionare (ne)placuta!


Film | Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore


Mai sunt cateva zile pana se va lansa cel mai bun film de comedie a lunii iulie. "Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore" este partea a doua a filmului din 2001. Este produs de Warner Bros. Pictures si se va lansa la sfarsitul acestei luni, mai exact pe 30. "Cats & Dogs 2" cum mai este numit, va continua lupta dintre caini si pisici, insa de data aceasta vom avea parte de noi planuri malefice si noi dovezi de eroism canin. Pentru mai multe informatii avem posibilitatea sa accesam site-ul oficial, adica asta.


Ce ai fost in viata anterioara? | Fun


Esti curios sa afli ce ai fost in viata anterioara? Ei bine, apropo.ro a creat o pagina web care te va ajuta sa afli ce ai fost tu, prietenii tai sau dusmanii tai in viata anterioara. Accesati linkul acesta iar in campul "Numele tau" introdu, bineinteles, numele persoanei vizate. Mie mi-e cam frica sa spun ce am fost. Dar va dau un indiciu. Eu am cauzat probleme grave la sfarsitul anului 2009 si inceputul anului 2010.
Poate sunteti curiosi de "vedetele" si personajele care ne macina in prezent ce au fost intr-o alta viata. Am realizat o lista cu cateva dintre aceste "personalitati", lista ce contine si ce au fost intr-o alta viata. Enjoy!


Multi-messenger in Windows 7


Probabil majoritatea utilizatorilor de pc-uri au trecut de la Windows XP sau Vista la Windows 7 si au pierdut setarile pentru multi-messenger. In cadrul acestui articol va voi prezenta un tutorial prin intermediul caruia veti avea posibilitatea sa va logati pe mai multe conturi de Yahoo Messenger in acelasi timp. Metoda pe ca v-o prezint nu necesita descarcarea vreo unui soft si este 100% legala. Functioneaza pe versiunile 7,8,9 si 10 ale Y!M si pe majoritatea windows-urilor. Noi insa vom lucra cu Windows 7 si Yahoo Messenger 10. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti pasii urmatori.


Joc | Starcraft II - Wings of Liberty


Unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2010 este pe cale sa se lanseze. Starcraft II - Wings of Liberty este primul titlu din seria Starcraft II si se vrea a fi unul din cele mai jucate jocuri din intreaga lume. Lansarea acestei primei parti va fi pe 27 iulie anul acesta, vechii jucatori de Starcraft asteptand cu nerabdare mai multe detalii despre joc printre care se numara si cerintele de sistem care din fericire nu vor fi prea mari pentru acest joc. Vedem mai jos aceste cerinte minime de sistem, urmate de un gameplay. Enjoy!


Am vazut un mar zburator!


Navigand pe internet in urma cu cateva minute cu o viteza supersonica, dau de un articol gasit pe acest site in care ni se spune locatia super secreta a unui mar zburator creat de compania americana Apple. In prezent, marul sta destul de bine in cadrul acestui site fiind vizitat de bloggerii romani in special. L-am intrebat pe nenea PCFun (asa ii place sa i se spuna) de ce acest mar este mai deosebit decat altele si, am insistat pe intrebarea: De ce zboara? Nenea PCFun mi-a spus sa accesez pagina aceasta pentru a-mi raspunde la toate intrebarile in legatura cu acest mar misterios, apoi imi spune ca au mai fost aproximativ 50 de persoane ca mine si au intrebat de aceasta minunatie. Chiar daca persoanele dinaintea mea au vrut sa "fure" marul prin intermediul altor produse de pe acel site, eu il voi "fura" printr-o metoda foarte simpla si unica. Il voi lauda in cadrul acestui articol urmand ca pe 4 august sa il ademenesc la mine in casa. La ce imi va fi de folos? La multe. Un prim folos ar fi acela ca as putea cauta informatii despre viitoarele mele articole intr-un timp mai scurt datorita vitezii "supersonice".
Lasand gluma la o parte, va pot spune ca acest laptop marca Apple este singurul din "familia" sa care beneficiaza de niste dimensiuni foarte reduse. Pliat, laptopul nu depaseste 2 centimetri. Probabil ati vazut "scorul" acestuia (6.945 RON) si veti spune ca e cam exagerat. Ei bine, datorita dimensiunilor acestuia, va puteti inchipui ca cei de la Apple au fost nevoiti sa schimbe si dimensiunile pieselor (placa video, placa sunet, placa de baza, procesor etc.). Ca veni vorba de pretul laptopului. Cel mai mic pret pentru aceasta versiune "supersonica" este, bineinteles pe PCFun.


Film | Salt (2010)


Un film de actiune ce o va avea in rolul principal pe celebra actrita Angelina Jolie, "Salt" se va lansa maine, 23 Iulie 2010 alaturi de alte filme interesante cum ar fi: Countdown to Zero, Farewell, Ramona and Beezus sau Spoken Word. O productie Columbia Pictures, "Salt" urmarestea povestea unui ofiter CIA (Angelina Jolie) dedicat profesiei sale, care a jurat sa isi serveasca tara cu onoare si loialitate. Mai jos urmarim trailerul, mai multe despre povestea filmului putand citi in imaginea de mai sus. Vizionare placuta!


Videoclip | DJ Project feat Giulia - Regrete


Ieri dimineata a fost lansat in exclusivitate pe canalul de youtube al trupei DJ Project cel mai nou videoclip pentru cea mai noua piesa. Piesa a fost produsă de Gabi Huiban, iar clipul regizat de Dragoş Buliga. Filmările au avut loc într-unul din studiourile din Buftea. Melodia "Regrete" păstrează stilul care i-a consacrat pe membrii Dj Project ca trupă. Incepem ziua cu un videoclip bun. Vizionare placuta!


Ce se va intampla cu drogurile (i)legale?


Va spuneam intr-un articol anterior (asta) ca drogurile (i)legale ameninta din ce in ce mai mult o mare parte din tara noastra. Doar anul acesta au fost inregistrate sute de cazuri in care o multime de persoane (in majoritate adolescenti) au ajuns la spital in stare grava datorita consumarii acestor droguri (i)legale. Din pacate, in ultimul timp aceste cazuri se inmultesc intr-un ritm destul de alert. Stam si ne intrebam. Ce se va inampla cu drogurile (i)legale? Dupa cum spuneam si in articolul amintit mai sus, drogurile care erau legale pana acum cateva luni erau de o calitate buna. In acea perioada s-au inregistrat putine cazuri grave datorita acestor ierburi dar, dupa ce au fost interzise, ierburile sunt facute la coltul strazii de catre necunoscatori, in acest fel scazand calitatea acestora si ducand la aparitia a din ce in ce mai multor cazuri de intoxicatii.


Dance | Sonny Flame - Sunny Days


Dupa doua zile de pauza in care am fost dezamagit de rezultatele admiterii la facultate, am revenit in blogosfera romaneasca si va voi prezenta inca un nou hit ce trebuie trecut pe lista celor mai bune piese ale verii. Piesa se intituleaza "Sunny Days" fiind o productie FlyinState, interpretul fiind nimeni altul decat Sonny Flame. Ritmul piesei este unul nemaipomenit. Ne duce cu gandul la....ati ghicit; mare, soare, distractie, "fete nebune" cum ziceau si baietii de la Resident Deejays in imnul realizat pentru Mega Discoteca Tineretului din Costinesti. Nu mai lungim vorba si ascultam cea mai buna piesa din ultimele zile. DJ, muzica!


Cine zicea ca matematica e grea?

Da. Sunt de acord. Matematica e cea mai grea materie pe care am intalnit-o. Totusi, datorita unor studenti cu simtul umorului ceva mai bine dezvoltat putem ajunge la concluzia ca matematica e foarte usoara chiar si amuzanta uneori. Mai jos putem admira niste teste la matematica ale unor studenti care le-au facut sa para amuzante. Daca as fi in locul profesorului corector le-as da 10 pentru efortul depus in rezolvarea problemelor. Deci, haideti sa ne minunam!



Trance | Shogun feat Emma Lock - Imprisoned


Ultima piesa trance care a naucit majoritatea persoanelor ce asculta acest stil de muzica este o productie marca Emma Lock alaturi de Shogun. Piesa se numeste "Imprisoned" si este un hit al verii in lumea muzicii trance. Suna foarte bine, atat ritmul cat si vocea feminina a piesei. Stim deja ca Emma Lock a mai produs o piesa alaturi de Shogun, piesa intitulata "Save Me" care a fost in fruntea topurilor stilului trance, insa "Imprisoned" va fi de cel putin 3 ori peste piesa anterioara. Incetez sa o mai laud si v-o ofer spre auditie. Enjoy!


VIdeoclip | Ella - Need Your Love


Dupa ce si-a prezentat noul single in cadrul Romanian Music Awards 2010 de la Craiova, Ella a realizat si videoclipul pentru aceasta noua piesa. "Need Your Love" se numeste piesa si este una destul de reusita iar videoclipul este unul simplu dar bine facut. Il vizionam si apoi ne dam cu parerea. Ce ziceti?


Masuri pentru iesirea din criza


1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile relizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare – Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului, etc.
2. Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential . cei care nu maninca nimic si in consecinta nu “produc” vor plati un impozit forfetar.
3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medici de familie in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Asmatici au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.


Film | Ramona and Beezus


O comedie de familie, "Ramona and Beezus" este un film marca 20th Century Fox fiind asteptat de majoritatea adolescentilor din intreaga lume. Premiera in Statele Unite va fi pe 23 Iulie 2010 urmand ca dupa o luna, adica in august sa fie vizionat pe marile ecrane si de cinefilii din Romania. In rolurile principale vor juca Joey Kind si deja celebra actrita Selena Gomez. Pana la lansarea oficiala a filmului haideti sa vizionam trailerul acestuia si sa ne faceem o idee din ceea ce ne asteapta. Vizionare placuta!


Videoclip | Tibi Scobiola Band - Away

Tibi Scobiola şi-a inceput cariera în SUA, unde timp de 11 ani a făcut parte din peste 50 de show-uri gen Las Vegas sau Broadway, acumulând o vastă experienţă scenică, alături de mari artişti internaţionali. In 2007, Tibi intra in finala Eurovision cu piesa “Nu pot sa uit” compusa de Laurentiu Duta. Pasiunea pentru muzica se concretizeaza intr-o trupa de 5 muzicieni (Dinu Cretu – pian, Sebastian Sandor – bass, Cezar Panaitescu – chitara, Mihai Postolache – chitara, Ciupi (Mandinga) - percutie) cu care alcatuieste un repertoriu de hit-uri internationale.
Proiectul TSB si-a lansat de curand primul single – piesa “Away” – in colaborare cu hitmaker-ul David Deejay: “ Ma bucura aceasta colaborare pentru ca Adi Colceru (n.r. David Deejay) este un adevarat profesionist ce a putut aduce acestei piese un aer actual si in acelasi timp diferit fata de tot ce exista in acest moment pe piata muzicala romaneasca”, spune Tibi.
Sursa: libertatea.ro
Vizionare placuta!


Joc | Rig'n'Roll


Jocul de fata, creat de compania rusa 1C alaturi de SoftLab a fost si este cel mai controversat titlu din categoria jocurilor pentru PC. Prima data a fost propus pentru lansare undeva prin 2008 iar pana in prezent a fost amanat pe putin de vreo 5-6 ori. In urma cu aproximativ o luna a fost lansata versiunea in rusa a jocului, varianta ce nu s-a ridicat la succesul asteptat. Astazi insa, compania a dezvaluit data oficiala de lansare in limba engleza si alte limbi, ca fiind pe 19 iulie anul acesta. Daca se va lansa sau nu, vom afla cel mai sigur pe 20 iulie. Pana atunci va las cu un gameplay, cerinte de sistem si informatii despre joc (in imaginea de mai sus). Pe curand!


Fun | Portocala enervanta (Ep.24)


125 de ani de la nasterea lui Josef Frank


A devenit o obisnuinta pentru compania Google de a-si modifica logo-ul in asa fel incat sa faca cunoscute utilizatorilor motorului de cautare evenimentele mai mult sau mai putin populare. Astazi, Google il "serbeaza" pe Josef Frank. Cine a fost acest Josf Frank?
Josef Frank a colaborat între 1925 şi 1934 cu Oskar Wlach şi Oskar Strnad la o compania de design interior, Haus & Garden, şi a numele său fost legat de Vienna Circle. În 1933 s-a mutat în Suedia, unde a lucrat pentru compania de Svenskt Tenn şi a realizat numeroase obiecte de design. Multe piese de mobilier si ale companiei suedez Ikea având azi la bază modele ale celebrului arhitect. În 1965, cu doi ani înainte de moartea sa, a câştigat  Marele premiu al Statului Austriac pentru arhitectură.
Sursa: money.ro
Daca doriti sa revedeti si restul logo-urilor create de Google intre anii '98 si 2010, accesati pagina aceasta.


Delia feat Narcotic Sound & Christian D - Dulce


Auzita pentru prima data in cadrul evenimentului Romanian Music Awards de la Craiova, piesa intitulata "Dulce" si interpretata de catre Delia, Narcotic Sound si Christian D a fost lansata astazi pe internet in varianta radio edit, adica cu o claritate foarte buna. Stilul piesei este un latino-dance si mai mult ca sigur va face furori vara aceasta prin cluburile din toata tara. Pana a o auzi in cluburi, o veti asculta aici pe Trabelsy Blog. Auditie placuta!


Line-Up Liberty Parade 2010


Cel mai consacrat eveniment dance din Romania, Liberty Parade, e pe cale sa inceapa. Mai este o saptamana si jumatate pana la startul oficial al celui mai tare eveniment in aer liber din Romania, chiar si din Europa de Est. Locatia desfasurarii va fi tot plaja dintre Venus si Saturn, insa fata de anu trecut, difera data. Nu va mai fi pe 18 iulie ci un pic mai tarziu, si anume pe 24 aceeasi luna.
Vestea cea buna este ca invitatii speciali de anul acesta vor fi baietii de la Above & Beyond, celebrii tranceri care au si in prezent showul live "Trance Around The World" care ar fi al doilea dupa "A State of Trance"-ul lui Armin van Buuren. Asadar, un punct in plus pentru a face tot posibilul sa ajung anul acesta la mare, si pentru a asista (logic) la acest eveniment.
Haideti sa vedem care este line-up-ul complet al editiei de anul acesta.


Romania se balbie

In ultimul timp, tot mai multi prezentatori ai posturilor de televiziune si radio din Romania se balbaie in modul cel mai cumplit posibil. Eu nu inteleg cum o persoana ca Vanghelie a ajuns sa fie mare politician cand el nu se descurca bine cu vorbirea corecta a dragii noastre limbi romane, daramite sa mai vorbeasca in engleza? Sincer, m-as abtine in ai asculta un discurs in engleza. Nu doar Vanghelie este certat cu limba romana. Prezentatorii tv ai posturilor Antena 1,3 sau ProTV o dau in bara foarte rau. In clipul de mai jos vedem o serie de balbaieli made in Romania. Cea mai buna faza este la minutul 5:00. Vizionare placuta!




Dance | Hi-Q feat Kamelia - The One


In urma cu 2 ore, pe site-ul de stiri online libertatea.ro a fost lansat ultimul single al trupei Hi-Q, un single care va fi hitul saptamanii pe piata muzicii din Romania. Piesa a fost compusa de George Hora, se numeste "The One" si este in colaborare cu Kamelia, cea care a debutat cu piesa "VIP" alaturi de Puya si Hora. Dupa parerea mea, Kamelia ar trebui sa ramana la stilul dance, vocea sa fiind superba in cadrul acestui stil. Piesa "The One" este de vara, de distractie deci ne place! Haideti sa o ascultam impreuna aici. Auditie placuta!


Castigatorii Romanian Music Awards (RMA) 2010


Cea mai mare decernare de premii din lumea muzicii romanesti a inceput astazi la ora 20:00. Romanian Music Awards 2010 se desfasoara la Craiova, locul unde s-a desfasurat si celelalte editii. Castigatorii editiei de anul acesta sunt:

Best Female - Inna - Amazing
Best Male - Puya - Change
Best Album - Inna - Amazing
Best New Act - Radio Killer - Voila
Best Dance - Tom Boxer ft. Antonia - Morena
Best Pop - Alex Velea ft. Puya - Secret discret
Best DJ - David DJ & Donny - Temptation
Best Rock - Voltaj - Vara trecuta
Best Group - DJ Project & Giulia - Nu
Best Song - Connect-R - Burning Love
Best Hip-Hop - Guess Who - Locul potrivit
Best Video - Andreea Banica ft Dony - Samba
Best Live - Smiley
Best Web - www.inna.ro

Special
Best Producer - Play&Win
Cea mai difuzata piesa romaneasca - Deepcentral - In Love
Best Unplugged - Claudia Pavel
Cel mai bun artist international - Inna
Best Featuring - Deepside Deejays, Alex & Grasu XXL
Lifetime Award - Horia Moculescu 
Best Radio DJ - Vali Barbulescu 
Premiul pentru 10 ani de activitate - Dj Project 
Highest Climber - Connect-R 
Border Breaker - Edward Maya
Premiul Radio 21 - Radio Killer 
Best Show - Inna
Best Performer - Anda Adam

Vedem desfasurarea evenimentului live Am vazut! :))


Joc Online | Park a lot 2


Videoclip | Andreea Banica - Love in Brasil


Cu cateva ore in urma a "scapat" pe site-ul de sharing video Youtube, videoclipul ultimei piese a Andreei Banica. Piesa este intitulata "Love in Brasil" si este foarte proasta, in schimb videoclipul este acceptabil desi nu are nici o legatura cu "Dragostea in Brazilia". Filmarile au avut loc pe plaja din Romania, cea mai incendiara parte a videoclipului fiind realizata la dus unde Andreea Banica si dansatoarele sale s-au lasat filmate. Nu stiu cat timp mai ramane videoclipul pe youtube pana va fi sters dar totusi haideti sa il vizionam. Enjoy, cat aveti timp!


Film | The Sorcerer's Apprentice (2010)


Compania Disney revine in forta cu un film care este asteptat de multi. "The Sorcerer's Apprentice" este un film de aventura insa mai apar si momente amuzante, din ceea ce spun producatorii. Filmul va fi lansat pe 14 Iulie (inca putin) in cinematografele din Statele Unite si, surpriza, in aceeasi zi se va lansa si in Romania. Povestea filmului o puteti citi mai sus dupa cum v-ati obisnuit deja, iar dupa vizionam trailerul filmului. Vizionare placuta!


Weekend Studentesc - Episodul 4

Un serial 100% romanesc realizat de un grup de studenti de la facultatea FSEGA din Cluj (si nu numai), "Weekend studentesc" este o comedie imbinata cu elemente de "lifestyle" studentesc sa'i zic asa, care incearca sa ne arate noua viitorilor studenti si chiar celor care au trecut prin asa ceva, cam cum sta treaba in timpul facultatii. Serialul dezbate o tema destul de interesanta si este cu mult peste unele productii hollywoodiene care pana la urma urmei sunt realizate de profesionisti. Haideti sa vizionam impreuna al patrulea episod din seria "Weekend studentesc", numele acestuia fiind "Lupta pentru DD". Vizionare placuta!



Detalii despre personajele acestui serial:

Piscot - Vlad Catana
Puf - Tudor Mitrea
Sobo - Ovidiu Suciu
Barby - Ana-Maria Mocan
DD - Andrada Samartean

Pentru a afla informatii si/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj.
Ne auzim la urmatorul episod. Pe curand!

Vezi si: Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3


Prostie dusa la extrem


Nu-mi vine sa cred cat de proasta e lumea in ziua de azi. "Rasfoiam" zilele astea cateva ziare online romanesti si in absolut toate am dat de articole dedicate unei "aratari" practic nevinovata. Mai exact este o caracatita. De cand s-a trezit un destept (si vorbesc serios cand spun asta) sa spuna ca domnu' (ca cica e mascul) caracatita care a fost si botezat cu ocazia asta, poate prezice viitorul sportiv, fierbe lumea domne', da toata. Numele de scena pe care l-a primit nevinovatul animal este Paul. Cum sa ii spui la o caracatita Paul? Mai nou, vedeta noastra din "Nemtia" a spus in limbajul "caracatitaresc" ca Spania va castiga Campionatul Mondial de Fotbal (detalii aici). Prostii il cred. Eu zic sa facem in felul urmator: Echipa Spaniei nu se prezinta la meci, Olanda castiga campionatul si nea' Paul ramane cu clapa trasa.

Sa vedeti daca o sa castige Spania ce nebunie o sa vina peste saraca vietuitoare. Apropo, nea Paul ce zice instinctul matale caracatitaresc? Castig Opel-ul Corsa la concursul asta?


Joc | Need for Speed World


Urmatorul joc din franciza NFS se va numi Need for Speed World putand fi jucat doar online. Va fi lansat oficial pe 20 iulie, putandu-l comanda incepand de pe 13. Jocul arata bine, chiar foarte bine doar ca are unele elemente futuristice. Din pacate compania EA calca pe urmele Bizarre Creations dand posibilitatea jucatorilor sa poate scapa de politie folosin unde electrice si alte minunatii. Daca nu ar exista aceste "porcarii" as spune ca NFS World este fratele mai mare a lui Most Wanted. Eu unul nu il voi incerca:) Mai jos aveti cerintele de sistem insotite de un trailer. Enjoy!


Util | Wallpapere - Natura (2)


Nume: Colectie wallpapere
Tema: Natura
Dimensiune arhiva: 18 mb
Numar de wallpapere: 20
Dimensiune wallpapere: 1680x1050
Arhiva hostata pe: Mediafire.com
Link de download: http://www.mediafire.com/?zjzgyjoryhf


Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2010


Este pentru prima data in istoria Campionatului Mondial de Fotbal cand ajung in finala 2 echipe europene. Asadar, este pentru prima data cand campionatul va fi castigat de o echipa europeana. Spania si Olanda sunt cele mai bune 2 echipe din 2010. Pentru a ajunge in finala, Spania a trebuit sa treaca de nationala Portugaliei, Paraguayului si a Germaniei, in schimb ce adversarul acesteia, Olanda a trecut de Slovacia, Brazilia si Uruguay. Finala va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Soccer City din Johannesburg. Sâmbătă, în finala mică,  se întâlnesc la Port Elizabeth de la 21:30 Uruguay şi Germania.
Pronosticul meu pentru ambele meciuri este urmatorul:
Spania - Olanda, castiga Spania
Uruguay - Germania, castiga Uruguay.
Al vostru care e?


Videoclip | Voltaj - Mi-e dor de..


Astazi a fost lansat videoclipul ultimei piese a baietilor de la Voltaj. Piesa se numeste "Mi-e dor de..", linia melodica fiind o creatie Voltaj, iar versurile sunt semnate de George Hora. Videoclipul poate fi vizionat cenzurat in cadrul acestui articol si necenzurat accesand site-ul oficial al trupei, adica asta. Vizionare placuta!



Sofer de Romania


Un concurs marca Pro Motor, "Sofer de Romania" ofera un Opel Corsa 1.2 ca marele premiu si saptamanal cate 1000 RON prin tragere la sorti. Jucatorul trebuie sa parcurga traseele puse la dispozitie de site avand grija de starea vremii, starea drumurilor si alte obstacole pe care le va intalni pe traseu. Banii pe care va trebui sa ii stranga fiecare jucator sunt folositi pentru a cumpara combustibil, pneuri si a repara daunele aduse masinii pe timpul parcurgerii traseului. Asadar, parerea mea este ca acesta e singurul concurs (la care am si participat) care merita sa il parcurgem pana la capat si sa ne tinem de el.
Daca doriti sa ma ajutati in acest concurs trebuie doar sa accesati link-ul asta: http://soferderomania.promotor.ro/Trabelsy
sa scrieti acel cod pentru verificare si sa apasati butonul "Ajuta". Dupa ce faceti acest lucru aveti posibilitatea sa incepeti si voi pe cont propriu. Nu m-as supara daca as primi un ajutor zilnic:))
La drum!


Clasament licee din jud Botosani dupa Bacalaureat


Inspectoratul Scolar Judetean a realizat clasamentul liceelor din judetul Botosani in urma desfasurari Bacalaureatului de anul acesta, in functie de promovabilitatea elevilor fiecarui liceu in parte. Patru din 27 de licee din judetul nostru au obtinut o promovabilitate de 100% in schimb ce Grupul Scolar Cotusca a egalat recordul liceului din Braila, unde nici un elev nu a fost declarat reusit. Grup Scolar Industrial Bucecea a obtinut abia locul al 22-lea cu un procentaj de 71,67% elevi admisi. Haideti sa vedem intreg clasamentul realizat de ISJ Botosani.


Rezultate finale Bacalaureat 2010


Notele finale pentru editia din 2010 a Bacalaureatului au fost afisate in urma rezolvarii recordului de contestatii. Din pacate doar 756 de contestatii au beneficiat de marire de nota, in schimb ce la restul de 500 nota a fost scazuta. Cea mai mare diferenta de notare s-a intalnit la o lucrare de biologie, de 2.6 puncte. De asemenea, dupa contestatii, patru note au fost marite la 10. Aceste date se refera strict la judetul Botosani.

Rezultatele finale le aflati AICI de indata ce for fi afisate. Precizez ca au fost afisate de dimineata la fiecare centru de examen la care s-a sustinut bacalaureatul de anul acesta.


Drogurile (i)legale ameninta capitala Moldovei


Dupa ce aceste droguri (i)legale au fost interzise in majoritatea oraselor din tara, ele continua sa faca victime in randul studentilor din capitala Moldovei, adica Iasi. Libertatea.ro anunta ca ultima victima a acestor droguri este o studenta din Iasi care a sarbatorit finalul de sesiune combinand alcoolul cu tigari confectionate din plante etnobotanice. Citez:
Studenta, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de colega de cameră, la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere de final de sesiune, unde a combinat alcoolul cu ţigările confecţionate din plante etnobotanice. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Sfântul Ioan din Iaşi.


Prins cu rata in gura

Moldoveanul tot moldovean ramane. Dovada o aveti in clipul de mai jos, unde un moldovean este "prins cu rata in gura" in timp ce vroia sa treaca granita cu autoturismul plin cu mere. Pana aici totul bine, insa, printre mere, dragul nostru frate de peste Prut avea ascunse si cateva cartuse de tigari pe care trebuia sa le duca la Galati. Oare stia de ele? Aflati urmarind filmuletul urmator. Vizionare placuta!


Film | Despicable Me (2010)


Un film marca Universal Picture, "Despicable Me" se vrea a fi un frate mai mic sau mai are a celebrului film de animatie de la Disney, "Up". Filmul de fata va fi lansat pe 9 Iulie anul acesta, fiind asteptat de o categorie foarte variata de persoane printre care ma numar si eu. Pana la lansarea oficiala va las cu un trailer si, dupa cum ati observat, in imaginea de mai sus puteti citi povestea titlului si "admira" posterul acestuia. Haideti deci sa vizionam trailerul. Enjoy!



Dance | Anya - Beautiful World


Un nou single de succes a fost lansat astazi la toate radiourile din tara. Numele sau este "Beautiful World" si este interpretat de catre frumoasa ex-interpreta a trupei Hi-Q, Anya. Versurile piesei sunt facute in colaborare cu Vlad Popa, in schimb ce piesa in sine este compusa de Ciprian Blaga. Dupa parerea mea, si aceasta piesa este una reusita dar, cea mai buna a fost, este si va fi hitul "Lose You" realizat pe vremea cand artista facea parte din trupa Hi-Q.
Haideti sa ascultam cel mai nou single semnat Anya si sa ne dam cu parerea. Auditie placuta!


Imnul Discotecii Ring din Costinesti


Astazi a fost lansat oficial imnul celei mai mari discoteci in aer liber din Romania. Probabil stiti deja, este vorba despre Discoteca Ring din Costinesti. Imnul este realizat dupa cum era de asteptat de catre Geo Da Silva, insa de aceasta data impreuna cu DJ Zet. Piesa suna bine, mai ales intro-ul. Haideti sa vedem ce ne asteapta in caz ca ajungem vara aceasta in Costinesti si avem bani sa petrecem o noapte in Discoteca Ring. Auditie placuta!


Interesant | Nokia N8


Odata cu acest inceput de sezon estival, compania Nokia lanseaza un nou model de smartphone mult mai intuitiv si mai prietenos cu utilizatorii. Atentia la detalii si implementarea software pe care cei de la Nokia au pus-o la punct se vad inca de la primele atingeri. Symbian a ramas sistemul de operare agreat de Nokia, astfel ca au fost adaugate inca din start o sumedenie de aplicatii, inclusiv cele de "net working" pentru a fi mereu la curent cu noutatile pe care colegii sau prietenii le impartasesc pe internet. Alaturi de suita aplicatiilor preinstalate, se ofera acces la Ovi Store, locul in care compania Nokia pune la dispozitia clientilor sai o sumedenie de aplicatii din domenii diferse, utilitare, materiale multimedia si, nu in ultimul rand, jocuri. Acestea din urma vor rula extrem de bine pe acest device, mai ales ca procesorul Arm 11 ce ruleaza la frecventa de 680 MHz include si functii de accelerare hardware 3D.


Joc | Mytheon


Un produs marca Petroglyph Games, Mytheon este un MMORPG gratuit ce urmeaza a fi lansat pe 13 Iulie 2010. Jocul va fi disponibil doar pentru PC, fiind distribuit sub sigla True Games.
Inspirat din mitologia greaca, Mytheon va avea ca intriga un razboi intre zei si ursitoare. Controland destinul oamenilor, ursitoarele decid ca stapanirea zeilor trebuie sa se incheie pe Pamant, trebuind sa inceapa un nou capitol in viata muritorilor. Cum zeii nu-s de acord cu predarea controlului, un adevarta razboi incepe intre oameni si zei. Avand la dispozitie pietrele magice primite de la ursitaore, muritorii trebuie sa-si infranga zeii pentru a demonstra ca-si pot controla propriul destin.